Natural Nail Treatment
De Natural Nail Treatment bestaat uit een uitgebreide e-manicure en het verstevigen van de natuurlijke nagel. De vorm en de C-curve van de natuurlijke nagel wordt tijdens het dragen steeds mooier. De blushes zijn speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke nagel en dus geschikt voor de doelgroep die geen lange/kunstnagels wil. De blushes geven een hele natuurlijke en verzorgende uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende tinten voor iedere huidskleur.

Fase 1 Sterkte
Tijdens de eerste afspraak wordt er gekeken naar de gezondheid van de natuurlijke nagels. Verder wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn qua vorm, lengte en kleur. In de eerste afspraak staat de versteviging centraal. Er wordt een versteviging op de natuurlijke nagels aangebracht die de nagels beschermen zodat deze niet afbreken of inscheuren.

Fase 2 Vorm
Bij de tweede afspraak hebben we meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de nagels. De natuurlijke nagels worden in de vorm gevijld die van tevoren afgesproken is.

Fase 3 Lengte = perfectie
De laatste fase is de fase die steeds herhaald gaat worden. Omdat de gewenste in de natuurlijke nagel zit ligt de focus bij het bepalen van de lengte. De lengte kan ingekort of behouden worden zodat de natuurlijke nagels steeds langer kunnen groeien.