Wimperextensions

Wimperextensions

One by one wimperextensions

One by one wimperextensions is een nauwkeurige methode om wimpers te verlengen. Bij deze techniek wordt elke individuele wimperextension aangebracht op een natuurlijke wimper, wat zorgt voor een natuurlijk ogende, vollere en langere wimperlook. Dit proces vereist geduld en vakmanschap, omdat de extensions één voor één met een speciale lijm worden bevestigd.

Het resultaat is subtiel en elegant, zonder dat mascara nodig is. De wimperextensions kunnen tot enkele weken blijven zitten afhankelijk van de natuurlijke wimpercyclus en goede nazorg. Regelmatige opvulbeurten worden aangeraden om de volle look te behouden. 

Wimperextensions

Russian volume wimperextensions

Russian volume wimperextensions zijn een geavanceerde techniek waarbij meerdere ultradunne wimperextensions (meestal 2 tot 6) in een waaiervorm op één natuurlijke wimper worden aangebracht. Deze methode creëert van een natuurlijke tot een dramatische, volumineuze look zonder de wimpers te verzwaren, omdat de gebruikte extensions extreem licht en dun zijn.

In tegenstelling tot de one by one techniek waarbij één extension per natuurlijke wimper wordt geplaatst, biedt Russian volume een intensievere en voller ogende uitstraling. De wimperstyliste creëert handgemaakte waaiers, die zorgvuldig worden bevestigd voor een luchtig, zacht en fluffy effect. Deze extensions zijn ideaal voor mensen die van nature dunne of weinig wimpers hebben en een opvallerende look willen. Regelmatige opvulbeurten worden aanbevolen om de perfecte look te behouden. 

Wimperextensions

Bridging techniek

De bridging techniek bij wimperextensions is een innovatieve methode die speciaal is ontworpen om lege ruimtes tussen natuurlijke wimpers op te vullen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer iemand dunne of onregelmatige wimpers heeft, of door Chemotherapie, Alopecia of Trichotillomanie. De techniek creëert een ”brug” tussen wimpers door fijne extensions te plaatsen over de open plekken, waardoor een vollere, gelijkmatige look ontstaat.

Bij de bridging techniek worden vaak lichtere en dunnere wimperextensions gebruikt, zodat het resultaat natuurlijk oogt en geen extra belasting vormt voor de bestaande wimpers. Deze aanpak is ideaal voor klanten die niet alleen volume willen, maar ook wimperverlies willen camoufleren. Dankzij de precisie van de bridging techniek kunnen zelfs mensen met zeer dunne wimpers genieten van een vol en symmetrisch resultaat. Regelmatige onderhoudsbeurten helpen om het gewenste effect langer te behouden. 

De prijs van deze behandeling is altijd in overleg na beoordeling tijdens de intake.

Waarom?

Waarom kiezen voor wimperextensions

Wimperextensions bieden verschillende voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom iemand zou kiezen voor wimperextensions:

1. Tijd besparen: Wimperextensions kunnen de noodzaak om mascara aan te brengen en te verwijderen vermijden, wat tijd bespaart in de dagelijkse schoonheidsroutine.
2. Volle en lange wimpers: Extensions kunne wimpers voller en langer laten lijken wat meestal mogelijk is met alleen mascara.
3. Natuurlijk uiterlijk: Professioneel aangebrachte wimperextensions kunnen er zeer natuurlijk uitzien, wat zorgt voor een subtiele verbetering van de ogen.
4. Blijvende krul: Wimperextensions blijven gekruld, waardoor je geen wimperkruller meer hoeft te gebruiken.
5. Minder make-up nodig: Met extensions kunnen de ogen al meer uitgesproken en ‘afgewerkt’ lijken, wat kan betekenen dat je minder oogmade-up nodig hebt,
6. Waterbestendig: Wimperextensions zijn doorgaans bestand tegen water, dus je kunt zwemmen, douchen en sporten zonder zorgen over uitlopende mascara.
7. Aanpasbaar: Er zijn verschillende stijlen, lengtes, diktes en krullen beschikbaar, zodat je een look kunt kiezen die precies bij je voorkeuren en gezichtsvormen past.

Extra

Nazorg wimperextensions

  • – Vermijd producten op oliebasis. Olie tast de lijm aan (let ook op met foundation, kan ook olie bevatten)
  • – Niet horizontaal in de ogen wrijven
  • – Gebruik geen mascara over de wimperextensions
  • – Reinig de wimpers 2-3 keer per week met een lashfoam en reinigingsborstel (verkrijgbaar in de salon)
  • – Wrijf de wimpers niet droog maar dep met een tissue of laat aan de lucht drogen. Borstel de extensions met een wimperborstel in model zodra de wimpers goed droog zijn
  • – Gebruik geen wimperkrultang op de wimperextensions. Hierdoor breken de natuurlijke wimpers af
  • – Trek niet aan de wimpers. Je kunt zo de haarschachten beschadigen, dit kan blijvende schade veroorzaken
  • – Laat de wimperextensions professioneel verwijderen om beschadigingen aan de natuurlijke wimper te voorkomen
Wilt u ook klant worden bij

Embrace Beauty

U kunt gemakkelijk online een afspraak inboeken via onderstaande knop